O ČASOPISU

Oeconomicus | ISSN 1849-9686 objavljuje znanstvene članke iz područja ekonomije, poslovne ekonomije, prava, psihologije  i ostalih društvenih znanosti.
Časopis je uvršten u listu indeksiranih časopisa EBSCO Publishing Database. Ebsco Publishig je vodeći sakupljač baza punih tekstova časopisa, bibliografskih baza, i odgovarajućih servisa za sve vrste knjižnica, istraživačkih organizacija i korporacija. Riječ je o bazi prisutnoj u preko sto tisuća institucija širom svijeta i milijuni krajnjih korisnika mogu pretraživati dostupne časopise iz različith područja.

Međunarodno uredništvo prima isključivo neobjavljivane radove na hrvatskom ili engleskom jeziku. Radovi prolaze postupak tzv. dvostruke slijepe recenzije, a recenziraju ih ugledni domaći međunarodni recenzenti.

Oeconomicus objavljuje radove pretplatnika.

Radovi se dostavljaju u elektronskom obliku u A4 formatu, na hrvatskom ili engleskom jeziku na email adresu:

oeconomicus.hr@gmail.com

Uredništvo pridržava pravo članak prilagoditi standardima časopisa i pravopisu hrvatskog odnosno engleskog jezika, a sve u skladu i sa standardima EBSCO Publishing-a.

Dozvoljeno je besplatno korištenje objavljenih članaka u obrazovne i ostale nekomercijalne svrhe, uz prikladno isticanje izvora.

Časopis izlazi u digitalnom obliku, a sve detalje o pretplati na časopis, kao i upute autorima, možete pronaći na našem portalu www.znanstvenarijec.hr.

ULAZ U ČASOPIS OECONOMICUS

 

Časopis Oeconomicus LogoKAKO OBJAVITI ČLANAK U OECONOMICUSU?

Prilikom pisanja članka koristite se Uputama za autore u kojima se nalaze smjernice za pisanje znanstvenih članaka.

 

Članak je najbolje poslati na
e-mail: 

oeconomicus.hr@gmail.com  ili

na adresu tvrtke Znanstvena riječ d.o.o., Ilica 376, 10000 Zagreb, HR.

 

 

 
 

PRETPLATA NA ČASOPIS:

Godišnja pretplata za fizičke osobe699,00 kn   

Uključuje korisničko ime i lozinku za pregled časopisa te mogućnost objave radova (koji prođu uredničku kontrolu i recenzijski postupak)  unutar jedne godine od datuma pretplate. 

Godišnja pretplata za pravne osobe:

a) 1.900,00 kn  - uključuje korisničko ime i lozinku za pregled časopisa te mogućnost objave radova (koji prođu uredničku kontrolu i recenzijski postupak)  za bilo koja tri zaposlenika pravne osobe unutar jedne godine od datuma pretplate. U cijenu je uključena i jedna reklama  pravne osobe unutar pretplatničkog razdoblja na A4 stranici unutar časopisa.

b) 3.200,00 kn - uključuje korisničko ime i lozinku za pregled časopisa te mogućnost objave radova (koji prođu uredničku kontrolu i recenzijski postupak)  za bilo kojih pet zaposlenika pravne osobe unutar jedne godine od datuma pretplate. U cijenu je uključena i jedna reklama  pravne osobe unutar pretplatničkog razdoblja na A4 stranici unutar časopisa.